Logo FamilySearchFamilySearch is een genealogische organisatie beheerd door The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormonen). De site was voorheen bekend als de Genealogical Society of Utah (of 'GSU') en is de grootste genealogische organisatie ter wereld. FamilySearch beschikt over gegevens uit 96 landen maar vooral uit de VS, Zuid Amerika, Afrika en Azië.

FamilySearch onderhoudt een verzameling records, bronnen en services die zijn ontworpen om mensen te helpen meer te weten te komen over hun familiegeschiedenis. Het verzamelt, bewaart en deelt genealogische records over de hele wereld. Het biedt gratis toegang tot zijn bronnen en service online op FamilySearch.org, één van de meest gebruikte genealogiesites op internet. Daarnaast biedt FamilySearch persoonlijke assistentie bij meer dan 4500 centra voor familiegeschiedenis in 70 landen, waaronder de bibliotheek voor familiegeschiedenis in Salt Lake City, Utah.

Sinds kort heb je wel een account nodig om te mogen zoeken, maar een account aanmaken is gratis.
Je moet wel Engels goed kunnen lezen, de hele site is namelijk in het Engels.

De database van de mormonen omvat onder meer civiele DTB gegevens, kerkelijke gegevens, census immigratie en naturalisatie gegevens en gegevens van de sociale verzekeringen.

De locatie van deze website: FamilySearch